aug. 31

Drame in curs de traducere

Bine ati venit intr-o lume plina de

Povesti Asiatice!

PROIECT NOU
FILM NOU
EPISOD NOU
PROIECT FINALIZAT
VIDEOCLIPURI

Filmele, dramele, minidramele, videoclipurile si alte articole ce sunt/sau vor fi postate pe acest blog NU au permisiunea de a fi preluate de alte bloguri/site-uri.
Va rog sa-mi respectati dorinta, iar pentru orice probleme sau cereri, trimiteti-mi mesaj pe pagina de facebook – Pisikutza25

 

Pisikutza25 – Webmaster, CEO, Traducator, Coordonator, Editor si Hardsubber
Cristina Pisikutza | Create Your Badge

COLABORATORI:
Raluca – Traducator
Teo71 – Traducator
Florry82 – Traducator

6 comments

Skip to comment form

  • George on 11 octombrie 2015 at 6:35 PM
  • Reply

  Episodul 19 al dramei Hwajung (prima sursa) este din School 2015:Who are you?…

  1. Ai dreptate. Am remediat. Multumesc de atentionare.

 1. Pisycutza, dacă ai putea să te ocupi mai mult de,,HWAJUNG,,ești singura care îl traduce și are mare căutare, după cum știi ..să nu te superi pe mine,spun și eu așa ca o povață! ai văzut și tu că sunt traduceri multe pe aceleași seriale și este păcat de timpul pierdut,exact cum a zis și Lilly .Am îndrăznit să te abordez vazind cit ești de drăguță cu toti și ne mulțumești tu nouă ca și cînd te-am plăti cu ceva, ai fi angajata noastră!!! Noi trebuie să mulțumim de milioane de ori ptr tot ce faceți că ne delectați și pe noi cu ceva ce ne place ff mult!!cred că ești de vîrsta băiatului meu în 82,dar el este căsătorit de 3 ani,nu știu tu dacă ești căsătorită? Cu mii de scuze dacă am greșit cu ceva !!

  1. Asa este Mary, ai dreptate. De obicei incerc sa impac si capra si varza, dar aici ai dreptate. Voi incerca sa ma ocup mai mult de Hwajung, mai ales ca este un serial foarte drag mie.
   Ma poti aborda oricand, in felul asta aflu si eu parerile si dorintele voastre si, daca sunt acceptabile, voi incerca sa ma conformez 🙂
   Pupici si ma bucur ca mi-ai scris.

  • leucaluminita on 6 septembrie 2014 at 11:13 PM
  • Reply

  Felicitari Pissy! Daca vrei, nu am nimic impotriva sa pui si Scandalul! <3

  1. Ms frumos Lumy! Multumesc mult :*

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.